3927GX
RENSWOUDE
tel. 0318-572150

Zaterdag 30 oktober de start van de nieuwe volledige competitie in de tweede klasse.  Na de stand van de eerste competitie zijn we opnieuw ingedeeld met teams uit de regio in de tweede klasse maar ook teams die vanuit de derde klasse zijn gepromoveerd naar de tweede klasse.
Onze eerste wedstrijd was tegen FZO jo16-1 een team dat is gepromoveerd vanuit de derde klasse met een ongeslagen status dus de mannen goed gewaarschuwd om dit team niet te onderschatten.
Bij aanvang kwam de regen kwam gestaag uit de lucht vallen en dat zorgde er voor dat het pupliek het eerste doelpunt gemist hebben, Tijs tikte de corner van Renzo in de 2de minuut al binnen en 2 minuten later weer een corner en de bal schoot langs iedereen op en kwam voor de voeten van Wesley die de 2-0 binnen schoot.
FZO was hierdoor wat van slag want hier hadden ze niet op gerekend en in plaats hiervan te profiteren gingen wij steeds slordeiger spelen wat meer uitmonde in een gevecht op het middenveld zonder veel kansen.
De tweede helft was een copy van de eerste helft binnen 4 minuten stonden we 3-0 voor door een goede rush van Roham die hem zelf goed inschoot.
Hierdoor gingen de mannen beter voetballen en kregen wij steeds meer kansen maar leverde geen doelpunten op totdat Armando in het strafschop gebied onderuit gehaald werd en wij een penalty kregen. De verdediger van FZO kreeg hier een rode kaart en moest het veld verlaten en er was ook al een gele kaart voor FZO waardoor FZO even met 9 man kwam te staan. Na alle consenatie schoot Renzo de penalty goed binnen en was de 4-0 een feit.  Binnen 2 minuten na de penalty was het Stijn die de 5-0 binnen schoot.  In 1 van de spaarzame aanvallen van FZO was er een overtreding op het randje strafschopgebied wat onze verdediger een gele kaart op leverede en werd de vrije trap verzilverd en was dit ook meteen de eindstand 5-1