Sponsor worden

Ieder bedrijf probeert op een positieve manier zijn naamsbekendheid te vergroten, in contact te komen met potentiële klanten en deze contacten verder uit te bouwen. In ons dorp is sponsoring ook iets willen doen voor de samenleving en in het bijzonder voor de leden en vrienden van onze vereniging, jong en oud.

Alleen dankzij sponsoren kunnen wij alle spelers in het wedstrijdtenue van onze vereniging laten voetballen, organiseren wij jaarlijks de jeugdvoetbaldagen voor meer dan 200 jeugdleden en vinden iedere dag van de week vele dorpsgenoten de weg naar het mooiste sportpark in de regio. Zomaar wat voorbeelden van wat sponsoren voor onze vereniging betekenen.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van sponsoring binnen de voetbalvereniging Renswoude, dan denken wij graag met u mee.

Stuur een mail met uw naam en telefoonnummer aan sponsoring@vvrenswoude.nl en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!