Jeugdbeleidsplan

Binnen v.v. Renswoude geven wij onze jeugdspelers de kans om hun talenten te laten ontwikkelen. Om dit doel te kunnen bereiken maken we gebruik van het jeugdbeleidsplan. Dit jeugdbeleidsplan is gestart in de loop van het seizoen 2012 – 2013 en loopt door tot en met het seizoen 2016 – 2017.

Het jeugdbeleidsplan zal duidelijkheid verschaffen voor bestuur, jeugdbestuur, trainers, leiders, spelers en ouders. Zo zal het jeugdbeleidsplan gebruikt worden als rode draad door alle te doorlopen jeugdteams. Alle voorwaarden staan beschreven om een prettige en veilige omgeving te scheppen voor alle betrokkenen.

Het jeugdbeleidsplan is in eerste instantie geschreven voor het jeugdbestuur, jeugdtrainers en jeugdleiders, zij brengen deze immers tot uitvoering. Het jeugdbeleidsplan is tevens ter informatie voor ouders. Wanneer jeugdspelers zich aanmelden bij onze vereniging stemmen zij in met het jeugdbeleidsplan.

Klik hier om het jeugdbeleidsplan te downloaden.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!