Technisch Hart

In het seizoen 2020-2021 is het Technisch Hart opgericht.
In deze commissie zitten naast de huidige TC-leden, ook clubmensen die voorheen op het hoogste niveau hebben gespeeld en de clubcultuur bewaken. Zij zullen de vereniging ondersteunen en adviseren over met name voetbaltechnische zaken.
Het Technisch Hart bestaat uit de volgende personen.

- Henk van den Broek
- Henk van Essen (TC)
- Erik van Veldhuisen (TC)
- Wilco van Veller (TC)
- Cor-Albert Bos
- Dave Prins
- Wout van Essen
- Marc klein Breteler
- Harry van de Haar
- Berthold Moesbergen

Het Technisch Hart heeft een aantal ambities waarbij het jeugdbeleid en de doorstroming vanuit de jeugd naar het 1e elftal en overige senioren elftallen centraal staat.

• Het 1e elftal van VV Renswoude moet minimaal in de 2e klasse blijven spelen, waarbij het streven is om de komende jaren toe te groeien naar een verhouding van 50% - 50% tussen eigen spelers en aangetrokken spelers van buitenaf.
  • Technisch Hart zal een ‘schakelfunctie’ zijn tussen jeugd en senioren/1e elftal om dit proces te gaan begeleiden.
  • Structuur door jeugdspelers mee te laten trainen/spelen met ‘hogere’ elftallen om weerstand te vergroten.
  • Samenstellen van een onder 23-elftal voor selectiespelers en talentvolle jeugdspelers.
  • Het verbeteren van de scouting jeugdspelers en 1e elftalspelers waarbij leden van het Technisch Hart diverse wedstrijden bezoeken bij jeugd en senioren.
  • Opleiden / aantrekken van jeugdtrainers om het niveau van onze jeugd te verhogen vanaf een bepaalde leeftijd/elftal.

Inmiddels zijn de eerste resultaten zichtbaar en zijn een aantal talentvolle jeugdspelers in het seizoen 2021-2022 aangesloten bij de A-selectie.

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan zal dit via de website worden gecommuniceerd.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!