Datum

3 december 2016 12:30

Accommodatie

Onbekend

Het was de laatste competitie wedstrijd voor de winterstop en met een groot aantal supporters (we wilden de spelersbus mee vragen maar die was al op weg naar Lelystad) vertrokken we richting Hooglanderveen. De jongens van Renswoude dachten dit even makkelijk te winnen want de tegenstander had nog geen punt behaald. Na de aftrap leek het er ook op dat het een simpel partijtje voetbal zou worden, maar juich nooit te vroeg. Het was Breus die een prima schot afvuurde richting doel maar het houtwerk werd geraakt en doordat Sven goed opgesteld stond kon hij daarna de bal in het doel tikken. Daarna was het meeste balbezit voor de kraaien en de meeste kansen ook, maar het houtwerk werd geraakt, de bal ging net naast en over en de keeper van Hooglanderveen stond ook geregeld goed in de weg. Met nog 10 min. te spelen in de 1e helft werd er door de scheidsrechter een verkeerde inschatting gemaakt, hij dacht dan Jordy (keeper) een speler van Hooglanderveen neerhaalde en gaf een penalty. Jordy kreeg geel en moest voor 10 min. het veld uit. Zijn plaats werd ingenomen door Breus. De penalty werd goed benut en gingen ze met een gelijke stand de rust in. Na de rust mocht Jordy het doel weer verdediger. Maar  Renswoude begon niet goed aan de 2e helft en kwamen met 2-1 achter. Een paar minuten later was het Guido die na een assist van Breus de stand weer gelijk zette. Hooglanderveen deed er alles aan om minimaal 1 punt binnen te halen en lange tijd leek het er ook op dat ze dat ging lukken. Met nog 3 min. op de klok kreeg ook Renswoude een penalty en die werd goed ingeschoten door Troy en stond het 2-3. Hooglanderveen probeerde daarna nog wel te scoren en Renswoude deed er alles aan om de 3 punten mee te nemen en toen de scheidsrechter het eindsignaal liet horen was dat een hele opluchting want de punten gingen mee naar Renswoude