Aanbevelingen - v.v. Renswoude

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Aanbevelingen

  1. Douchen na een training of wedstrijd is een normale zaak uit oogpunt van hygiëne en ter voorkoming van spierpijn en blessures.
  2. Het gebruik van badslippers is een aanbeveling. Onze douches zijn legionella-vrij en worden regelmatig gecontroleerd. (onnodig en langdurig douchen wordt niet gewaardeerd)
  3. Het nuttigen van een maaltijd kort voor de training of wedstrijd dient te worden vermeden, snacks en dergelijke voor een wedstrijd zijn "uit den boze."
  4. Voor alle jeugdleden geldt, zeker als het donker is, loop of fiets niet alleen naar huis. Voor de jongste is halen en brengen door ouders en of verzorgers aan te bevelen. Kunt u direct de vorderingen van uw kind zien.
  5. Draag tijdens de training of wedstrijd geen sieraden. Deze kunnen namelijk bij jezelf, medespeler en/of tegenstander verwondingen veroorzaken. Laat deze spullen thuis of lever ze in bij je trainer en/of leider. Laat ze niet achter in de kleedruimte. Dit geldt voor alle waardevolle spullen. De v.v. Renswoude is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies en/of diefstal van persoonlijke eigendommen.
  6. Zorg dat je fit aan en wedstrijd kunt beginnen. Ga niet te laat naar bed en sport niet intensief voor je aan een voetbalwedstrijd gaat beginnen.
  7. Het gebruik van scheenbeschermers tijdens wedstrijden is voor alle teams verplicht gesteld door de KNVB.
  8. Ook jeugdleden kunnen gebruik maken van de verzorger van de A-selectie op trainingsavonden van het eerste elftal meestal aanwezig. De verzorger kan ook aangeven of je voor de blessure naar een dokter moet of dat je wordt door gestuurd naar de fysiotherapeut of de KNVB arts.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!