Gedragsregels kantine - v.v. Renswoude

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Gedragsregels kantine

ALGEMEEN

 1. Zelf meegebrachte etenswaren en dranken mogen niet op het sportpark genuttigd worden.
 2. Achter de bar mogen zich enkel personen bevinden die bar- of keukendienst draaien. Kinderen worden niet achter de bar toegelaten.
 3. Barvrijwilligers jonger dan 18 jaar mogen enkel achter de bar helpen buiten de ‘alcohol schenktijden’. Barvrijwilligers die alcohol schenken dienen minimaal 18 jaar oud te zijn.
 4. Bij thuiswedstrijden van het 1e elftal dienen er tot 30 minuten na afloop van de wedstrijd plastic bekers verstrekt te worden, glaswerk is niet toegestaan.
 5. Het is barmedewerkers niet toegestaan om tijdens een bardienst alcoholische dranken te nuttigen.
 6. De laatste ronde op zaterdag vindt uiterlijk plaats om 19.30 uur, uitzonderingen daar gelaten (feestjes). De kantine dient om 20.00 uur te sluiten.
 7. Wanneer teams een tafel in de kantine verlaten dienen zij deze opgeruimd achter te laten. Flesjes en ander afval dienen in de daarvoor bestemde afvalbakken gedeponeerd te worden. Indien tafels niet opgeruimd worden achtergelaten dienen de barmedewerkers het restafval en de glazen te verwijderen. Tevens dienen de tafels schoongemaakt te worden en behoort het legen van de prullenbakken tot de bardienst.
 8. Glaswerk mag enkel binnen gebruikt worden, het mee naar buiten nemen van glaswerk en blikjes is verboden. 

HET VERSTREKKEN VAN ALCOHOL

 1. Alcoholische dranken mogen enkel verstrekt worden aan personen die minimaal 18 jaar oud zijn. Bij twijfel dient de barmedewerker de persoon om een legitimatiebewijs te vragen.

KASSA

 1. Alle verkochte dranken en etenswaren dienen op de kassa aangeslagen te worden. Het is enkel de weerdienst toegestaan om consumpties mee te nemen naar de bestuurskamer, al deze consumpties worden op de kassa aangeslagen met de knop ‘bestuurskamer’.
 2. Bij iedere afname dient contact betaald te worden, opschrijven is niet toegestaan.
 3. Het is enkel bestuursleden toegestaan om de kassa af te romen.
 4. Binnenkort zal gestart worden met een nieuw afroomsysteem.

WEIGEREN

 1. Het is in het complex van v.v. Renswoude verboden om te roken. Roken is enkel buiten toegestaan.    
 2. De barmedewerkers bevorderen de sfeer in de kantine. Indien leden, bezoekers of andere aanwezigen de kantine bevuilen, de sfeer (proberen te) verpesten of dronkemansgedrag vertonen zal de barmedewerker zich bij een bestuurslid melden om deze persoon / personen uit de kantine te laten verwijderen. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!