Scheidsrechter

Rob Dekker

Accommodatie

Onbekend

De eerste helft kan ik kort over zijn een gevecht op het middenveld en aan beide kanten 1 of 2 kansjes.
De 2e helft was net begonnen toen dinand rechts van de goal kwam en uit een moeilijke hoek de bal strak langs de keeper schoot 1-0 echt een mooie goal! Wij werden sterker en sterker eerst een schot van Lars, toen van Ties, lopje van Robert Jan en weer een schot van ties dit keer over maar we kwamen steeds dichterbij de 2-0. De hoekschoppen zijn al een wapenfeit geworden met Dinand!  dit keer stond Lars op de juiste plek en daar was de 2-0.
De verdediging stond als een huis met Ralf en Robert Jan die 1 kans weggaven maar dit keer was het geluk aan onze kant Paal!
We beleven aanvallen, nu weer een uittrap van de tegenstander die Tren onderschepte en een mooie solo van hem en netjes afgegeven op Lars 3-0.
Het verzet was gebroken. Opnieuw een onderschepping van Tren die hem op Dinand af gaf en die wel zo hard zijn pantoffel er tegen aanzette dat de keeper alleen maar iets voorbij hoorde fluiten 4-0
We bleven doorgaan en de honger was nog niet gestild, voorzet Ties en daar kwam Robert jan aan ahhh net naast.
De laatste goal kwam ook weer uit een hoekschop en ditmaal zat Tren erbij met het hoofdje! Eerste goal met een kopbal!

De overwinning was echt teamwork en we hebben met zijn alle de ruime overwinning behaald!