Datum

21 oktober 2017 10:30

Accommodatie

Onbekend

De uit wedstrijd tegen Driebergen jo12-4 stond op het programma we mochten op het hoofdveld spelen en met de tribune gevuld met de meegereisde supporters starten de mannen weer fel jagend op de bal. Dit leverde al snel weer kansen op maar het vizier stond nog niet op scherp.
Een afvallende bal pakte Èvan op en schoot van grote afstand de 0-1 erin. Driebergen was nog eens op onze helft geweest en wij kregen de betere kansen maar verzuimden om die te verzilveren. En zoals de oude voetbal wet het al zegt als je ze zelf niet maakt en ja hoor een counter van Driebergen en 1-1 en meteen de rusttsand. De tweede helft was hetzelfde beeld als de eerste wij bleven aanvallen en Driebergen speelde slim op de counter en verzilverde elke kans en liepen uit naar 3-1. de mannen lieten de kopjes niet hangen en gingen er vol tegen aan. Vanuit een corner kopte Luc de 3-2 erin en de jongens geloofde er weer in. 3 minuten later werd Tijs onderuit gehaald en een penalty Èvan kon ons op gelijke hoogte brengen maar schoot net naast. Het spel ging steeds meer op en neer met voor beide ploegen kansen maar Driebergen vergrootte de voorsrong naar 4-2.
Met een goede aanval via de rechterkant was het Julian die de 4-3 erin schoot. De mannen werden door de supporters naar voren gescheeuwd wat extra energie gaf en met een scrimitch voor de goal schoot Julian de 4-4 binnen. Met nog 3 minuten op de klok denk mooi toch een punt maar door verkeerd uit verdedigen scoorde Driebergen de 5-4. Vanaf de aftrap zochten we nog 1 keer de aanval op met een hoekschop in de allerlaatse minuut ging iedereen mee en was het Tijs die de 5-5  er in kopte. Wat een tercht punt voor ons opleverde maar gezien de kansen hebben we ons zelf te kort gedaan.