Accommodatie

Onbekend

Zaterdagmiddag 12.00 de zon schijnt, koud windje maar we zijn er klaar voor!
Woudenberg nieuw in onze poule dus we wisten ook niet goed hoe goed ze waren.
De eerste helft verliep een beetje chaotisch en rommelig maar wel was er inzet bij iedereen weinig kansen aan beide kanten.  Rust 0-0
(Hoewel ik later hoorde dat Lars gescoord had begin van de wedstrijd wat ik en remon niet gezien hadden maar helaas de scheidsrechter ook niet dus eigenlijk 0-1)
De 2e helft was totaal anders,  uitbraak met Lars op links 2 voor de goal maar hij wilde toch voor eigen succes en gestuit op de verdediging.
Weer links aanval voorzet op Dinand en goed afgerond 0-1. De aanvallen werden beter, onderschepping Dinand en een mooi schot 0-2
Waar we al vaker dachten we zijn er, was het dit keer ook het geval. Iedereen liep naar voren, uitbraak Woudenberg 1-2.
De wedstrijd was los, aanvallen over en weer. Jan kreeg de bal net over de middenlijn solo naar de goal 1-3
Woudenberg weer in de aanval en de nieuwe Lieke Martens hebben we gezien de nr 8 nam Woudenberg bij de hand 2-3
Schot op de paal van Woudenberg en we kreeg het zwaar 6 min op de klok. Daar kwamen ze weer 3-3
De laatste minuten waren spannend wie stapt er van het veld met 3 punten? aanvallen Woudenberg, aanvallen Renswoude
Nog 1 minuut kwam woudenberg weer o jee o jee.  Daar gingen we weer, super spannend! Als we nu scoren zijn we er, nee weer net niet.
Minuut voorbij scheids laat door spelen woudenberg in de aanval, we zaten er tussen wij weer in de aanval. Scheids laat nog steeds doorspelen.
Daar komt woudenberg ze worden de hoek in gedreven en daar was het eindsignaal 3-3

Leuke wedstrijd waar de lijn tussen winst en verlies heel dun was. Gelijk spel misschien wel de juiste uitslag.