Datum

18 november 2017 9:00

Accommodatie

Onbekend

Het is weer zaterdag, na een weekje rust gehad te hebben moet we tegen valleivogels stand in de ranglijst doet het vermoeden dat het een makkie wordt.
Uiteraard hebben dick en guus hiervoor gewaarschuwd, Let op! vorige wedstrijd 14-1 dat gaat nu niet gebeuren dus scherp zijn!
Iedereen staat goed opgesteld en we dachten zo dat ziet er goed uit, maar na 2-3 minuten stond de rechts achter links voor hadden we 3 spitsen en dacht iedereen die rollen we even op. Eerste kans valleivogels, dacht dat het 4 van ons en 1 van hen was maar die kwam er toch vrij makkelijk door heen 1-0 achter. We kregen een paar kansen maar daar was kans 2 van valleivogels 2-0. Eindelijk werden we wakker en werden beter mooi schot Dinand 2-1 we bleven sterker en kregen echt veel kansen. Mooie steekpas van Robert Jan en goed afgemaakt Dinand, 2-2.
We bleven jagen op de 3-2 maar hij wilde er niet in 2-2 rust. In de rust gezegd wat goed en fout ging. Daar gaan we 2e helft het leek wel of we in de eerste 10 min van de eerste helft zaten linksback die rechts staat in te gooien en zo kan ik helaas nog veel voorbeelden noemen het werd 3-2, 4-2
We hebben nog een paar kansjes gehad. maar dat het 4-2 bleef was meer dat valleivogels ze er niet inschoot het had helaas nog veel meer kunnen zijn. Het was niet dat er super slecht gevoetbald werd meer omdat iedereen een eigen agenda had. Dus werk aan de winkel voor Guus en Dick en onze assistent Blind

Nog nooit verloren van valleivogels, maar vandaag wel.