Datum

25 november 2017 10:30

Accommodatie

Onbekend

Met 2 zieke mannen thuis latende gingen we naar de bossen van Zeist waar onze tegenstander Fc Zeist hun wedstrijden splelen.
Op een zwaar en drassig gras veld traden we aan tegen een team wat in de middenmoot het goed doet.
De scheidsrechter floot voor de aftrap  en voordat iedereen er erg in had kon Zeist aftrappen,Tijs trapte af op Wesley, Wesley terug naar Jip en Jip stuurde Luc de diepte en die gaf meteen voor en was het de goed door gelopen Tijs die de 0-1 erin tikte met nog maar 35 seconden op de klok.
Dit was echt een vliegende start.
De mannen hadden de woorden onthouden laat de bal het werk doen en ze tikte de bal lekker rond wat al 100% kansen opleverde Julian lat en Tijs paal .
In 5de minuut was het Wesley die goed door liep en de bal op maat gaf opTijs die de bal erin tikte 0-2.
In de 12de minuut was het de voorhoede van Zeist gelukt om er doorheen te komen en door een lop werd het 1-2.
Het bleef 1 richtings verkeer want 3 minuten later was Julian die de 1-3 erin schoot.
De keren dat Zeist wat probeerde was het de verdediging en Joost die de goal schoon hielden.
De mannen van Renswoude bleven lekker combineren en zo liepen we uit naar een comfortabele 1-8 voorsprong.
Het harde werken van de mannen van Zeist werd nog beloond en  zette zij de eind uitslag nog op 2-8.