Thijs van Roekel

Accommodatie

Onbekend

Vandaag op een koude en vroege ochtend thuis tegen Jonathan. Met een goede warming up en een lekker positie spel zijn de mannen er klaar voor.
Met al meteen een goede opgezette aanval van achteren uit was het Julian die in de 2de minuut de 1-0 erin schoot. De mannen van Jonathan waren er niet echt bij en een minuut later was het weer Julian die op goed aangeven van Èvan de 2-0 erin schoot.
Zo liepen we vrij makkelijk uit via goals van Julian en Wesley naar een 4-0 ruststand.
De verdediging was nog niet op de proef gesteld en werd het voor hun een uitdaging om de nul te houden in de tweede helft. In de rust vragen de jongens zich af of er dubbele cijfers op het score bord passen.
Nadat ze zijn opgewarmd gaan ze het veld weer op en zoeken meteen weer de aanval op en door goed te blijven combineren lopen ze uit naar een 9-0 voorsprong. En ook de verdediging blijft makkelijk overeind en behoud de nul.
In de allerlaatste minuut was daar de 10-0 en waar ze al bang voor waren dat paste niet op het scorebord