Scheidsrechter

Gert Jan van de Fliert

Accommodatie

Onbekend

Eindelijk zijn ook wij aan de voorjaars competitie begonnen. Met een heerlijk zonnetje erbij trapten we om 10:15 uur af tegen Spakenburg jo12-3.
Jip had zich afgemeld is herstellende van de griep en daardoor hebben we achterin wat moeten schuiven.
Na een mooie aanval over de rechterkant via Èvan en Luc werd de bal weggewerkt door Spakenburg en was het Armando die vanuit de tweede lijn een goed schot had maar de bal stuiterde via onderkant lat voor de doellijn en nu was het wel de keeper die de bal kon pakken.
Onze jongens kregen weinig tegenstand en begonnen mekaar lekker op te zoeken en via de linkerkant was het Julian die de bal goed voorgaf en Tijs kon makkelijk de 1-0 intikken.
Spakenburg kwam niet aan voetballen toe door fel doorjagen van Renswoude , wat al snel resulteerde in een 2-0 voorsprong door Tijs die de bal van dichtbij kon intkken.
Bij rust stonden we 4-0 voor en na rust bleef het één richtings verkeer naar de goal van Spakenburg en bouwde Renswoude de voorsprong, door goed te blijven voetbalen uit naar een 10-0 overwinning.