Datum

10 maart 2018 13:15

Accommodatie

Onbekend

Op een senioren tijd uit om 13:15 uur stonden de we op het veld tegen Spakenburg jo12-2. Het was goed voetbalweer en de mannen hadden weer zin in een wedstrijd. Joost won de toss en besloot richting de met name meegreisde vrouwelijke aanhang te voetballen. Het was meteen vanaf het begin eenrichtings verkeer en waren de eerste kansen ook voor Renswoude.
Een goede vrije trap van Jip werd verlengd door Luc en was het Tijs die goed afronde, en met 3 minuten spelen staan we 0-1 voor.
De mannen bleven gretig en jaagde goed door waar Spakenburg niet mee om wist te gaan.  Via de rechterkant was Luc al een paar keer goed doorgekomen en wist de bal voor te geven maar het afronden zat tegen. In de 5de minuut was het dit keer wel raak, Luc gaf de bal weer goed voor en was het Tijs die de bal intikte 0-2.
Doordat bij ons de concetratie afzwakte en niet fel door jagen op de bal  gaven we Spakenburg de gelegenheid om terug te komen en dat gebeurde ook met een counter was er een goed schot die over Joost krulde en hoog in het doel verdween 1-2.
Ondanks dat het voetbal van onze kant niet goed was hadden wij de betere kansen en was Spakenburg gevaarlijk op de counter maar bleef het 1-2 tot de rust.
Spakenburg kwam beter uit de rust  en door geklungel bij ons achterin tikte Spakenburg de 2-2 erin, en was het nog niet gespeeld.
Dit was voor de mannen het signaal om weer te gaan voetballen en er tegen aan te gaan. Nu was het Julian die via de linkerkant goed door ging en de bal voor gaf op de vrijstaande Rick en hij schoot ons naar een 2-3 voorsprong. Dat was de nekslag voor Spakenburg en liepen we vrij gemakkelijk uit door 2 goals van Èvan uit  naar een 2-5 overwinning.