Scheidsrechter

Kevin Veldhuizen

Accommodatie

Onbekend

Vandaag tegen de nummer 3 die alleen nog maar van Jonathan de koploper heeft verloren. In de aanloop naar de wedstrijd toe waren verschillende jongens met een griepje maar zaterdag stonden alle mannen fit aan de aftrap en konden we met de vaste basis starten.
Renswoude begon meteen op de aanval en creërde al wat kansjes en speelde we hoofdzakelijk op de helft van Soest.
Luc en Tijs hadden allebei al een keer de 1-0 kunnen maken maar de keeper van Soest stond zijn mannetje.
Soest stond goed te verdedigen en kwam er af en toe gevaarlijk uit met een counter maar Joost,Kyan,Jip, Armando,Benjamin hielden de 0 achterin.
Het bleef lang spannend omdat wij kansen bleven missen en Soest goed zijn mannetje stond. Het middenveld met Rick,Wesley, en Èvan bleven goed combineren en stuurde regelmatig de buitenspelers  Julian en Luc weg die de ballen goed voorgaven maar de mannen van Soest onderschepte de bal goed en ruimde de bal weer op.
Tot de 25ste ging dat goed en weer werd de bal opgeruimd maar deze keer schoot Rick de afvallende bal vol op de goal en eindelijk kon de keeper van Soest hier niks tegen doen en staan we 1-0 voor.
Meteen na de aftrap van Soest veroverde wij de bal en werd Luc weer weg gestuurd langs de rechterkant en gaf hij de bal goed voor en was het weer Rick met een geplaatst schot die de 2-0 op het score bord zette en dit was ook de ruststand.
De tweede helft was net een minuut oud en via een voorzet van Èvan was het Luc die de bal kon intikken en 3-0.
Nu was het verzet bij Soest echt gebroken en liepen we snel uit via een corner van Jip die werd lekker door Thomas ingekop,t een intikker van Èvan, een voorzet van Hugo werd door Wesley ingeschoten, Tijs pakte ook weer zijn doelpunt mee op aangeven van Wesley en de laatste de 8-0 was een penalty die door onze keeper Joost onhoudbaar werd ingeschoten.
Volgende week hebben we de topper tegen de nummer 1 Jonathan op het programma staan.