Datum

18 oktober 2014 10:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de 2e bekerwedstrijd op het programma, tegen Candia D1 en werd gespeeld in Rhenen bij Candia.  Vanaf de aftrap ging Candia gelijk in de aanval en zo gebeurde het dat in de 2e min Renswoude al op achterstand kwam. Kort daarna was er een solo van Troy maar die werd vastgehouden in het strafschop gebied maar de scheids deed niks. Hierna was Candia telkens wel de betere ploeg en zo gebeurde het dat na 9 min. spelen het thuisteam al op 2-0 stond. Vanaf de bank van Renswoude werd er al geroepen: jongens van Renswoude we zijn begonnen maar het mocht niet helpen, ze voetbalde een slechte wedstrijd. Er was nog wel een handsbal van Candia maar  die werd niet bestraft door de scheidsrechter. De 3-0 liet ook niet lang daarna op zicht wachten en 2 min daarna was het de 4-0 , penalty door een handsbal en die werd wel bestraft. In de 20e min pikte Troy de bal op van de tegenstander en ging via een mooie solo richting doel en zette de stand op 4-1. Net voor rust was er een fout achterin bij Renswoude en zette Candia de stand op 5-1. In de 2e helft hebben de mannen van Renswoude een betere party voetbal laten zien dan voor de rust en er waren ook meerdere kansen maar de bal wilde niet in het doel verdwijnen. Candia kwam  ook niet verder tot score en zo was uiteindelijk de einduitslag 5-1, verdiend. Het was tevens vandaag de laatste wedstrijd van Walter voor de D1. Veel succes bij je nieuwe team Walter.
Volgende week weer beter want dan staat er weer een uitwedstrijd te wachten van de D1 en ditmaal tegen de Valleivogels uit Scherpenzeel.