Datum

25 oktober 2014 9:00

Accommodatie

Onbekend

Na de teleurstellende wedstrijd van vorige week, die werd verloren van Candia, moesten de jongens van de D1 vandaag tegen Valleivogels D2. Vanaf het begin was Renswoude de betere ploeg met het meeste balbezit maar kwamen niet door de verdediging van Valleivogels. De 1e goeie kans was voor Troy maar de keeper redde goed. Renswoude beging een fout toen er een terugspeelbal naar Jordy werd gespeeld en die  Jordy in zijn handen pakte. Er volgde een vrije trap voor Valleivogels maar Jordy herstelde zijn fout door deze vrije trap prima te pakken. Daarna waren er kansen voor Breus, Luc en Jasper K maar de bal ging er niet in. Toch werd het 1e doelpunt door Renswoude gescoord. Het was Niels die de bal aan Troy gaf en die met een solo door de verdediging ging en maakte het met een mooi doelpunt goed af. Met stand van 0-1 gingen ze de rust in. In de 2e helft was er een mooie aanval van Renswoude, Niels gaf de bal aan Troy en die gaf hem aan Breus en die maakte het goed af en zette de stand op 0-2. Valleivogels kwam niet echt richting het doel van Renswoude dus had keeper Jordy het niet moeilijk. Renswoude bleef doorgaan om de scoren hoger uit te laten vallen maar kwamen niet door de verdediging heen. Toch was het Bart, na een pass van Troy, die met een prima afstand schot de bal in het doel zag verdwijnen en was de stand 0-3. Er volgden nog wel kansen voor Joshua, Breus , Daniël en Troy maar de bal verdween niet meer in het doel. De einduitslag was 0-3.