Datum

29 november 2014 8:30

Accommodatie

Onbekend

Op deze koude en vroege morgen moesten de jongens een uitwedstrijd spelen tegen Dovo D2. De 1e aanval was meteen raak en na 3 min. stond Renswoude al met 1-0 achter. Dovo bleef daarna steeds de aanval zoeken maar door goed verdedigingswerk van Renswoude bleef de stand nog op 1-0 maar na 10 min. was het toch raak en via een mooi schot was de stand 2-0. Hierna was Renswoude wakker geschud en begonnen beter te voetballen. Via Breus kwam de bal bij Luc maar die benutte de kans om te scoren niet. Hierna was het Joshua die een goede voorzet gaf maar iedereen miste de bal. Het was Renswoude die beter in de wedstrijd kwam en eindelijk was het in de 27e min raak. Renswoude kreeg een penalty en Breus die benutte die goed en was de stand 2-1. Kort daarna gaf Luc de voorzet aan Niels en die zorgde dat de stand 2-2 werd. Toch had Renswoude de pech dat net voor de rust  3-2 werd. In de 2e helft was Renswoude de betere ploeg en zochten ook meteen de aanval maar een doelpunt bleef uit. Het was Dovo die de volgende goal scoorde en zette de stand op 4-2. De wedstrijd ging gelijk op en zowel Dovo als Renswoude hadden kansen maar door goed keerperswerk van Jordy ging de bal niet in het goal en bij Renswoude ging de bal ook niet in het goal  ondanks de vele kansen.  In de 60e min was het toch Daniël die scoorde na een corner van Niels en was de einduitslag 4-3. Het was een leuke en sportieve wedstrijd en gezien de 2e helft was een gelijkspel verdiend geweest. Volgende week staat er een thuiswedstrijd op het programma.