Datum

13 december 2014 11:15

Accommodatie

Onbekend

Na de overwinning van vorige week, stonden de mannen van de D1 van Renswoude deze week een uitwedstrijd te wachten tegen VVZA D1 uit Amersfoort. Het zou een lastige wedstrijd worden want de jongens uit Amersfoort hadden tot nu toe alle wedstrijden gewonnen. Na de aftrap was het dan ook VVZA die meteen de eerste kansen kreeg en in de 3e min was het dan al raak en keek Renswoude tegen een achterstand aan. Maar de jongens lieten het hoofdje niet hangen ondanks het meeste balbezit voor de tegenstanders en dat werd dan ook beloont in de 13e min door een mooie aanval van Renswoude en via een voorzet van Niels was het Joshua die de stand op 1-1 zette.  Daarna bleven beide partijen leuk en goed voetballen en gingen ze de rust met deze stand. Na de rust was het VVZA die weer de voorsprong nam maar door de vechtlust van de jongens van Renswoude kwam de stand na 38 min. spelen weer op 2-2 door een mooi pass van Breus op Niels en die het mooi afmaakte. Een minuut  later was het toch weer VVZA die de voorsprong nam en de stand tot 3-2 maakte. Maar doordat trainer Martijn de jongens positief bleef coachen was het een minuut later toch weer gelijk door Breus. VVZA had daarna wel de meeste kansen, maar door het goede verdedigingswerk van Renswoude en het goede keeperwerk van Jordy, die nu wel genoeg te doen had, bleef de stand steken op 3-3.
Doordat de stand gelijk eindigde verloor VVZA eerst punt verlies.