14 februari 2015 10:00

Accommodatie

Onbekend

afgelopen zaterdag stond de uitwestrijd tegen candia e3 op de planning.
We hebben dit team ook in de najaarscompetitie getroffen. Deze wedstrijd eindigde in een fantastische 10-7 overwinning voor onze jongens.
Maar ja, candia uit: altijd lastig!
We schoten goed uit de startblokken wat resulteerde in een 1-0 voorsprong door een afstandschot van Sven. Candia leunde volledig op de lange spits die beschikte over een enorm hard schot. Hierdoor kwam Candia op een 2-1 voorsprong. Gelukkig niet voor lang: de altijd onvermoeibare Bart ging er aan de rechterkant vandaar en legde de bal keurig af op Sietse die niet aarzelde en de 2-2 aantekende.
Voor de rust was het nog niet gedaan: Candia kwam op 3-2 maar Nick tekende op zijn geheel eigen wijze voor de 3-3.
Beloofde het weer zo'n wedstrijd te worden?
Na rust moetsen de trainers van candia toch wel een keer de lange spits er uithalen en promt een ware stormloop van onze kant: maar liefst drie keer werd het houtwerk geraak, maar met veel kunst en vliegwerk bleef het toch 3-3.
Candia maakte toch de 4-3 waarna Samuel ons door enkele fantastische reddingen in de wedstrijd hield. ook Sven liet zich gelden en vuurde een enorme kanonskogel op de keeper van candia af : 4-4! Daarna was het : wie het eerst scoort die wint! Nog veel kansen over en weer, maar de wedstrijd bleef terecht in evenwicht. Hopen dat alle wedstrijd in de voorjaarscompetitie zo in evenwicht zijn.