H. Hendriksen

Accommodatie

Onbekend

Op deze ietwat frisse, maar zonnige zaterdag morgen moesten de mannen van de D1 een thuiswedstrijd spelen tegen HDS D1.
Vanaf het begin van de aftrap waren ze aan elkaar gewaagd maar na enkele min. was het HDS die het meeste balbezit had en zette Renswoude onder druk. Maar de kraaien vochten er zich goed doorheen en dat werd beloont in de 18e min doordat Joshua een mooie solo richting doel ging en daarna de bal afspeelde naar Wilbert en die zette de voorsprong op 1-0. Daarna waren er genoeg kansen voor Niels en Breus om verder op voorsprong te komen maar er ging geen bal het goal in. Net voor rust was er een corner voor Renswoude en Daniël had via een kopbal kans maar die bal werd weggewerkt en kwam weer bij Daniël en die speelde hem naar Troy en die schoot de bal hard in het doel en was de stand net voor rust 2-0. In de 2e helft kwam de 1e kans ook van Troy die via een solo richting doel ging maar de bal ging er niet in. Daarna was het HDS die toch weer Renswoude onder druk zette. De kans op 2-1 was er maar via een mooie omhaal redde Jasper K de bal van de doellijn. Renswoude was weer even wakker geschud en dat beloonde in een voorsprong van 3-0 door een goal van Niels na een assist van Breus. Renswoude bleef druk zetten richting goal en was het tevens weer Niels die scoorde nadat hij de bal kreeg via de tegenstander en was het 4-0. In de laatste min. was er een vrije trap voor Renswoude en Jasper schoot de bal richting goal en Luc schoot de bal binnen en was de eindstand 5-0. Eindelijk had de D1 van Renswoude de eerst punten binnen.