Datum

5 september 2015 9:30

Accommodatie

Onbekend

Nadat de jongens van de D1 de eerste bekerwedstrijd hadden gewonnen, mochten ze zaterdag opnieuw een bekerwedstrijd spelen. Ditmaal in Amersfoort tegen VOP.  Op deze regenachtige zaterdagmorgen kwamen de jongens van Renswoude al snel op voorsprong door een vrije trap van Troy. Daarna had VOP de kans op gelijk te maken maar Tom hield zijn doel schoon. VOP was gevaarlijker dan Renswoude en dan beloonde dan ook in een doelpunt en stond de stand 1-1. Daarna waren de 2 ploegen aan elkaar gewaagd en er waren kansen voor beide teams. Toch was het Renswoude die daarna weer op voorsprong kwam door een penalty van Troy en via Luc werd het al snel daarna 1-3. Net voor rust zette VOP de stand op 2-3.  In de 2e helft ging VOP beter van start dan Renswoude en zorgde dat keeper Tom meer reddingen in 15 minuten tijd had dan in de hele 1e helft. Renswoude was weer wakker en begonnen weer beter in het spel te komen en dat resulteerde dan ook in een 2-4 voorsprong van Jodi die randje buitenspel stond. Ook was het Jodi die voor de 2-5 zorgde. De eindstand werd ook door Jodi beslist en uiteindelijk was het 2-6.
Volgende week spelen de jongens hun 1e competitie wedstrijd, dit is een thuiswedstrijd tegen DOVO D2 uit Veenendaal