Scheidsrechter

Dean van de Brandhof

Accommodatie

Onbekend

Op deze mooie zonnige zaterdagmorgen mochten de jongens van de D1 een thuiswedstrijd spelen tegen Jonathan D2. Het was Jonathan die in het begin het betere van het spel had en kwam in de 9e min op voorsprong doordat er niet goed verdedigd werd bij Renswoude. Daarna kwamen de jongens van Renswoude beter in hun spel en ging het heen en weer met kansen voor beide teams toch was het Jonathan die op een 0-2 kwam. Na de rust waren de kansen er voor Renswoude maar die ballen gingen over of naast. Ook moest Tom een paar keer goed in actie komen om de stand op een 0-2 te houden. In de 56e min. was er een ingooi voor Renswoude, Luc gooide de bal op Troy die ging er op snelheid vandoor en gaf de bal goed af aan Lorenzo en die scoorde de 1-2. Renswoude deed er alles aan om toch nog aan die gelijkmaker te komen en in de blessuretijd kreeg Renswoude een vrije trap en het was Troy die hem er mooi inschoot. Dit was tevens de eindstand.