Datum

5 december 2015 9:00

Accommodatie

Onbekend

Het was een koude zaterdagmorgen en de D1 moest een uitwedstrijd spelen tegen Candia D1. De jongens kwamen het veld op en dachten dat ze een Beach voetbal wedstrijd moesten spelen, zoveel zand er op het veld lag. Er werd ook al gezegd: lijkt wel een manege, dit veld. Na de aftrap van Candia liepen ze door het middenveld/verdediging van Renswoude heen en zette de openingstreffer op 1-0. Daarna was het Renswoude die meteen na de aftrap in de aanval ging en een schot van Jesse ging via  een speler van Candia het doel in. Daarna was het Renswoude die het betere van het spel had, maar ze vergaten te scoren en Tom had in de 1e helft niet veel te doen. In de 30e min. kreeg Candia een penalty, door een overtreding in het strafschop gebied, maar de bal belandde op de paal maar Candia was alert en scoorden alsnog. En Renswoude ging met geheel onverdiende 2-1 achterstand de rust in. Na de rust was het Candia die het betere van het spel had en Renswoude was even de weg kwijt. In de 2e helft moest Tom nog 5x de bal in zijn doel zien belanden en Jesse zette nog wel de 2  op het scorebord, maar de einduitslag was een 7-2 overwinning voor Candia, en die jongens waren winterkampioen.