Scheidsrechter

Maikel Breedijk

Accommodatie

Onbekend

Het was een regenachtige zaterdagmorgen en de supporters stonden trouw in de regen te kijken hoe de D1 in de 6e min al een penalty tegen kreeg en op achterstand kwam tegen Roda. Enkele minuten later was het weer Roda die scoorde en zette de stand op 0-2. En binnen 17 min. keek Renswoude tegen een achterstand aan van 0-3 doordat  Roda door de verdediging heen liep en scoorde. Het was Jesse die als eerste iets terug deed en scoorde de 1-3. Nog een min. later was de stand alweer 1-4. Via een corner van Daniel was het Lorenzo die de stand op 2-4 zette. Renswoude begon  eindelijk wat beter in het spel te komen en was Roda even de kluts kwijt. En dat werd uiteindelijk beloond in 2 doelpunten van Troy, waarvan 1 mooi afstand schot. En de kraaien gingen met 4-4 de rust in. In de 2e helft, de moeders van de jongens zaten inmiddels binnen doordat maar bleef regenen en de vaders bleven als echt mannen buiten staan, was het Renswoude die het betere van het spel had maar werden weinig kansen gecreëerd en later ging het spel gelijk op en waren de 2 ploegen aan elkaar gewaagd. In de laatste minuut was het Lorenzo die de winnende maakte via een mooie solo vanaf de middellijn. Na een achterstand wisten de jongens toch de winst te halen en bleven de 3 punten in Renswoude