Datum

12 maart 2016 10:00

Accommodatie

Onbekend

De D1 moest deze zaterdag afreizen naar Leusden om tegen de D3 van Roda '46 te voetballen. Met een stralende blauwe lucht en een zonnetje aan de hemel werd er afgetrapt. Meteen na de aftrap was het Renswoude die druk uitoefende voor het doel van Roda en dat werd beloond door in de 4e min een goal van Luc. 2 min. later was het Jodi die de stand op 0-2 zette. Renswoude had het betere van het spel maar Roda kreeg 2 kansen maar dan moesten ze wel voorbij keeper Tom en dat ging niet gebeuren. In de 22e min was het weer Jodi die scoorde en een paar min. later was het ook Luc die nog een goaltje mee pikte en zo gingen de kraaitjes de rust in met een 0-4  voorsprong.
Ook in de 2e helft zette Renswoude meteen druk voor het goal van Roda, maar een goal bleef nog even uit. In de 47e min was het Daniël die een vrije trap en geweldig in schoot en was het 0-5. https://youtu.be/CJhhMGFQi7U Met nog 10 min te spelen op de klok bleef Renswoude aandringen op nog meer goals en die kwamen er ook. Lorenzo die maakte er 0-6 van, en Jodi 0-7. Maar de jongens van Renswoude vonden het nog niet genoeg en wilde hun doelsalto nog even verder omhoog brengen. Jesse maakte  daarom nog de laatste 3 goals. Roda had tussendoor nog wel een kans om een goal te maken maar Jasper redde op de lijn. De eindstand was 0-10 en waren de 3 punten weer binnen.