Scheidsrechter

Dean van de Brandhof

Accommodatie

Onbekend

Er werd op deze vroege, frisse zaterdagmorgen een thuiswedstrijd gespeeld tegen SVF D1 uit Cothen. Meteen vanaf de aftrap waren de jongens van Renswoude de ploeg met het meeste balbezit. Het duurde tot de 20e min voordat het 1e doelpunt viel en Lorenzo had een mooie actie richting doel van SVF en via de kluts van 2 tegenstanders ging de bal het doel in.  Er waren toch wel gevaarlijke momenten bij Renswoude achterin maar keeper Tom en de verdediging deden hun taken goed en net voor de rust was het Jesse die 2x scoorde en met een stand van 3-0 gingen de jongens de rust in. Na de rust was het ook weer Renswoude die het meeste balbezit had en in de 46e was daar Julian die via een mooie kopbal de stand op 4 zette. SVF probeerde nog wel door te komen maar dat lieten de jongens van Renswoude niet gebeuren. Tom had als keeper niet veel te doen maar als er een kansje kwam, nam hij een mooie duik om toch te laten ziet dat er ook nog een keeper stond. 5 min. voor het eind was het Luc die Troy wegstuurde en die benutte zijn kans en stond het 5-0. Met nog een aantal minuten op de klok vroeg het publiek zich af zou dit de eindstand wezen of kwamen er nog een paar goals. En die kwamen er, in de 57e was het Luc die de bal veroverde en scoorde, en net voor tijd was het Troy die via een afstandschot de teller op 7-0  zette. DIt was tevens de einduitslag.