Scheidsrechter

Robin Goes

Accommodatie

Onbekend

het was een mooie zonnige en warme zaterdag en Renswoude moest de 1e competite wedstrijd spelen. Dit was tegen buurdorp Scherpenzeel. Vanaf het begin was Renswoude de betere en werd er een doelpunt afgekeurd (buitenspel) van Jesse en Luc had ook een goeie kans maar het duurde tot de 24e min voordat er een goal viel. Joshua veroverde de bal op het middenveld en ging via een solo richting het doel van de tegenstander en maakte mooi de 1-0.  Scherpenzeel begon daarna meer druk te zetten maar Jordy hield de 0. Niels zorgde net voor de rust nog voor de 2-0. In de 2e helft kwam Scherpenzeel wel meer op de helft van Renswoude maar de kraaien wisten de stand van 2-0 vol te houden en behielden de 3 punten. Volgende week staat  er een uitwedstrijd tegen HDS op het programma