Scheidsrechter

Hans Geijtenbeek

Accommodatie

Onbekend

Het was een zonnige zaterdagmorgen om te voetballen en de jongens moesten tegen thuis tegen DOVO. Dovo nam in het begin de leiding over de wedstrijd en zo gebeurde het dat binnen 8 min. Renswoude al achter stond met 0-2. Na ongeveer 10 min. begonnen ze wakker te worden en begonnen ze beter te voetballen en vielen er de doelpunten aan de kant van de kraaien. De rust gingen ze in met een 4-2 voorsprong. Na de rust was het DOVO die beter uit de kleedkamer kwam en stond het toch weer 4-4. Maar de jongens van Renswoude bleven er voor knokken en probeerde toch die 3 punten binnen te halen en dat leek te gaan lukken omdat ze toch weer 6-4 voorkwamen, DOVO had in de laatste 5 min. de beste kansen en kwam uiteindelijk op 6-5.
Het was misschien qua voetbal geen verdiende overwinning maar de 3 punten hebben we toch in Renswoude gehouden.