Scheidsrechter

Robin Goes

Accommodatie

Onbekend

Er was een mooi zonnetje en prachtig weer om te voetballen, maar pakte niet goed uit voor de thuisploeg. Ze moesten tegen de koploper en later bleek ook wel dat ze beter waren als Renswoude. In de 10e min kwamen ze op voorsprong door een mooi afstandschot die onhoudbaar was voor de keeper van Renswoude. Renswoude  probeerde wel om wat kansen te creeëren maar het mocht helaas niet zo zijn dat ze een tegengoal maakten. Net voor rust kwam Achterveld dan ook op een 0-2 voorsprong. In de 2e helft probeerde de kraaien nog wel wat terug te doen maar ze konden niet de keeper van Achterveld paseren. Net voor tijd kwam ze uitspelende ploeg ook nog op 0-3 en dit was tevens de einduitslag.
Volgende week spelen ze een uitwedstrijd tegen VRC en dan maar proberen om 3 punten te halen