Datum

5 november 2016 9:45

Accommodatie

Onbekend

Met af en toe een zonnetje dat doorbrak begonnen de jongens aan de wedstrijd tegen VRC in Veenendaal. In het begin waren er kansjes voor zowel VRC als Renswoude. Toch kwam Renswoude op voorsprong door een mooi afstandschot van Troy. Enkele minuten later kwam VRC op gelijke hoogte maar via een assist van Jasper was het weer Troy die voor de voorsprong zorgde en gingen ze met een 1-2 voorsprong de rust in. In de 2e helft had Luc de kans om de voorprong uit te breiden maar die kans ging net naast. VRC kwam direct daarna op gelijke hoogte. Renswoude probeerde wel weer op voorsprong te komen maar benutten hun kansen niet wat VRC wel deed en die zorgde ervoor dat de stand ineens 4-2 was. Niels zorgde voor de 4-3. VRC kreeg daarna een penalty die Jordy in eerste instantie goed stopte maar doordat er een speler van Renswoude te vroeg inliep moest deze worden overgenomen en ditmaal werd hij wel benut en kwam op 5-3. VRC maakte ook nog de 6-3 en Renswoude deed er alles aan om terug te komen in de wedstrijd. Ze kregen net voor tijd ook een penalty en die werd door Joshua goed binnen geschoten. En stond het 6-4, dit was teven de einduitslag en bleven de 3 punten in Veenendaal